Ненужен взима най-много в Левски

Ненужен взима най-много в Левски

Novsport

10-04-2021, 09:37

 В момента най-скъпоплатеният футболист на Левски е Насиру Мохамед. Ганайското крило бе привлечен през лятото на 2019 година от шведския Хекен. Тогава за него бе плащана трансферна сума. Мохамед обаче така и не успя да се наложи при нито един треньорски щаб. 26-годишният футболист има периодични избухвания, но те са много малко.

През тази кампания Насиру е бил на терена в общо 20 мача във всички турнири, в които вкара 1 гол. През миналата пък участва в 14 срещи и се разписа 2 пъти.

Мохамед взима над 15 хиляди евро, пише „Тема спорт“. В състава на Левски вече няма друг играч, който да се доближава до тези параметри. Както е известно, въведеният таван за възнагражденията на българите в тима е 10 хиляди лева. Има чужденци, които го надскачат.

Насиру Мохамед започна тренировки с Левски, след като изкара карантина заради коронавирус. Все още не е ясно дали ще пътува за Варна за утрешния сблъсък с Черно море. Мачът на „Тича“ е от 19:45 часа. Сините тръгват за морската ни столица днес с автобус. В групата ще е друг преболедувал наскоро COVID-19 – Мартин Петков.

Източник: Novsport

Последни новини