Ники Михайлов: Към този момент съм футболист на Левски!

Ники Михайлов: Към този момент съм футболист на Левски!

Novsport

19-12-2020, 13:52

Капитанът на Левски Николай Михайлов даде ексклузивно изявление пред Блиц във връзка с появилата се информация за скандал между него и собственика на клуба Наско Сираков. Освен това вратарят на „сините“ даде обещание пред нашите читатели за представянето си през пролетния полусезон.

„На първо място, за пореден път искам да благодаря на феновете на Левски за невероятната подкрепа през цялата 2020 г. След това искам да уточня, че г-н Сираков го познавам от 25 години и го уважавам изключително много като човек, спортист и ръководител. Скандал между нас няма как да има, независимо по каква тема. Ако има някакъв казус, аз и той като големи хора, ще го уточним. Само между мен и него, като мъже,“ категоричен беше Николай Михайлов.

„От две годни съм в Левски и чух много спекулации, интриги и грешни информации по мой адрес. Но това е така с мен от момента, в който съм започна да се занимавам с професионален футбол. Аз съм свикнал и съм в мир със себе си“, допълни капитанът на Левски.

„Искам да благодаря на Левски за възможността, която ми даде през това лято. Опитах се да дам всичко възможно за най-доброто представяне на Левски, спрямо моментната ситуация в клуба, спрямо формата на целия отбор и моята собствена. За новия полусезон ще бъда в перфектна и оптимална форма, защото го дължа на себе си“, обеща 32-годишният вратар.

„Ако има нещо за разбиране и ако има някаква информация, която трябва да знаете, ще я разберете лично от мен и от г-н Сираков. Към настоящия час на 19 декември 2020 г. аз съм футболист на Левски, имам договор с клуба до 30 юни 2021 г., изпълнявам си задълженията и давам всичко по силите си за отбора“, заяви лидерът на „сините“

„Много пъти съм казвал, че за мен е важно Левски да бъде добре. Всичко друго е на заден план. Пожелавам на всички весели празници. Желая на всички хора, левскари и българи, живеещи у нас и по света, да бъдат здрави, защото това е най-важното“, завърши Николай Михайлов. 

Източник: Novsport

Последни новини