Ники Михайлов: Хубчев искаше да ме изгони от Левски

Ники Михайлов: Хубчев искаше да ме изгони от Левски

Novsport

11-07-2020, 23:23

Вратарят на Левски Николай Михайлов даде  интервю, в което говори за отношенията си с Петър Хубчев. Той сподели защо бившият треньор на „сините” не го е искал в състава, как е изгонил „като мръсно куче” Валери Божинов и истина ли е, че е искал да изхвърли дори легендата Живко Миланов.

"Имам доста неща, които мога да кажа, но не е сега моментът. Само ще спомена, че след като си изиграл шест прилични месеца за Левски, след като си вратар на националния отбор, след като потенциално си капитан на този отбор след оттеглянето на Ивелин Попов, след като дълги години си играл в чужбина, в един момент идват едни хора, които казват, че не те желаят в отбора. За мен нещата са ясни. В момента не мога да ги кажа. Не мога да говоря за хора, които в момента ги няма. Мисля, че думите са излишни. Щом оставяш отбора в такова пагубно състояние - без ляв бек, десен бек, централни защитници и халфове, а имаш петима вратари, всичко е ясно", обяви Михайлов явно визирайки Петър Хубчев.

"Естествено, че oтношението на Хубчев към мен беше заради баща ми. Поемам своята вина, но начинът, по който се случиха нещата, беше безобразен. Носих си последствия, без да съм направил нещо. Помните какво се случи с Валери Божинов. Изгониха го като мръсно куче на улицата. Да не споменавам легенда на Левски, която преди седмица се отказа от футбола (Живко Миланов). Той също не беше желан в клуба. Бях разочарован, нормално да бъда демотивиран. Работя много здраво да се върна там, където ми е мястото. Всичко, което в момента се вижда в Левски, е следствие на работата, която беше свършена в последните 8-9 месеца", каза още той.

"Напускането ми на Левски не стои на дневен ред. Има си хора, които определят кой остава и кой не. Аз съм на две-три крачки от това да съм в оптимална форма. В килограми не мога да говоря с точност. За мен е важно вече да бъда в групата, да бъда в отбора. Ще видим как ще се развият нещата с този плейоф. Моята идея е от новото първенстово да си върна мястото. Конкуренция трябва да има. Задължително трябва да има двама вратари на високо ниво. Който е по-добър, той ще пази. Знам какво мога и какъв вратар съм. Наско и Тити ми казаха да влизам час по-скоро във форма", каза още Михайлов.

Източник: Novsport

Последни новини