Никола Спасов: Ботев (Вр) е фаворит

Никола Спасов: Ботев (Вр) е фаворит

Novsport

25-09-2020, 07:33

 Монтана няма наказани играчи преди гостуването във Враца. Проблемите в редиците на тима на Никола Спасов не са се увеличили в сравнение с предишния двубой от първенството - този срещу пловдивския Ботев. Твърдо аут са трайно контузените Иван Михов и Росен Кръстев.

„За мен този мач не е много по-специален от останалите. Но е важен за всички нас, защото все пак е дерби и е с по-друг заряд. Може би за футболистите ми е по-важен, но аз не виждам това да си личи. Според мен напрежението би трябвало да бъде по-голямо в Ботев (Враца). Просто защото играят на собствен терен. Нормално е да бъдат считани за фаворит. И аз мисля, че са лек фаворит. Но ние ще играем за победата. Най-важното за нас е този мач да не се загуби, затова ще бъда доволен и на евентуално равенство. Не мога да кажа, че Ботев (Bp) е по-силен в една линия и по-слаб в друга. Мисля, че са добре балансирани като отбор" - заяви за „Мач Телеграф" Никола Спасов.

Той коментира и целите пред отбора си. „Амбицията ни е след края на редовния сезон да сме между седмото и десетото място, защото по този начин със сигурност оставаме в групата и избягваме както директното изпадане, така и баражите. Така че надявам се да запазим сегашното си класиране. Вярно, че зад нас са отбори като Ботев (Пд), Черно море, Славия, които.не се очаква да изпадат. Но ние не трябва да се интересуваме от това, а да печелим точки. Ако продължаваме да го правим, ще останем, без да се интересуваме от това кой е зад нас" - завърши Никола Спасов.

Източник: Novsport

Последни новини