Николай Киров: Допускаме елементарни голове

Николай Киров: Допускаме елементарни голове

Topsport.bg

01-11-2021, 20:09

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Киров бе крайно разочарован от загубата на неговия тим от Арда с 2:3 в мач от 13-ия кръг на efbet Лига.

"Разделихме си по едно полувреме с Арда. Първото бе за тях. На полувремето реагирахме добре, а след това успяхме да се върнем в мача. Нямаме право да допускаме по толкова елементарен начин да губим мачовете. Първият проблем е, че влизаме много трудно в двубоите - започваме да играем чак, след като получим гол или през второто полувреме. Освен това допускаме елементарни голове. Правим подаръци на съперниците, а това не трябва да се случва. Трябва да разрешим тези проблеми".

"Арда винаги е бил агресивен отбор, няма с какво да ни изненада. Отново бяхме доста плахи през първата част. След почивката играхме по-добре. Длъжни сме да не губим такива мачове, трябваше да вземем поне точка. Затова не трябва да си позволяваме да подаряваме точки на съперника".

"Когато се изправиш срещу отбор, който си водил винаги е по-различно. Поздравявам Арда и им пожелавам успех. Имаме цяла седмица до следващия двубой, трябва да има промяна", каза Киров.

Източник: Topsport.bg

Последни новини