Николай Киров: Едни и същи изнесоха доста мачове, може би мислехме вече за сряда

Николай Киров: Едни и същи изнесоха доста мачове, може би мислехме вече за сряда

Novsport

12-05-2021, 19:08

 Треньорът на Арда Николай Киров обяви след нулевото равенство с ЦСКА 1948, че мислите на тима вече са насочени към финала за Купата на България. Другата сряда тимът ще играе срещу ЦСКА. Киров ще използва и мача срещу Лудогорец за първенство, за да даде почивка на някои играчи. Освен това завърналите се днес Спас Делев и Жуниньо трябва да натрупат още игрови ритъм.

"Доста малко неща, особено в офанзивен план успяхме да направим днес. Прибързвахме, бяхме нервни. Нищо в атака не ни се получи в този мач. Има и понатрупана умора. Едни и същи играчи изнесоха доста мачове. Може би мислите ни са към другата сряда", заяви той.

"Никога не коментирам съдийството. Има и ВАР, коментарите са излишни. Видя се днес, че чисто игрово Делев и Жуниньон не са на 100% готови. В следващия мач двамата трябва да натрупат игрови ритъм. Ще дадем и почивка на някои състезатели преди финала"

"Има какво да говорим преди финала. От утре започваме да се готвим за мача с ЦСКА. Има какво да обсъдим в тактически план", заяви още той.

Източник: Novsport

Последни новини