Николай Киров: Излизаме срещу най-добрия отбор в България

Николай Киров: Излизаме срещу най-добрия отбор в България

Novsport

11-03-2021, 11:16

 Старши треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров определи гостуването на Лудогорец утре като най-трудния мач за тима му през сезона. През есента кърджалийци измъкнаха 2:2 от разградчани. Белия обаче отчете, че оттогава съперникът е силно променен, като основната вина за това е на новия му наставник Валдас Дамбраускас.

"Имаме известни болежки, но разполагаме с достатъчно качествени играчи. Напрежението ще е у Лудогорец. Арда е необременен. Чака ни сериозен двубой, в който всяка една ситуация може да го реши. Предстои ни тежка битка срещу най-добрия отбор в България. Затова ще изисквам пълна концентрация и себераздаване", сподели Киров.

"За всеки мач, когато разсъждаваме и анализираме, първоначално го правим с идеята как може да вземем нещо от него - точка, три. Този двубой определено ще ни е най-трудният. Много неща има променени в Лудогорец от това, което разузнахме. Има доста новости от есента, особено при разиграването и движението без топка. Показват различно лице и стил", добави Белия.

Днес ще стане ясно дали контузеният нападател на кърджалийци Жуниньо ще може да вземе участие в двубоя в Разград. Той получи контузия при победата над Ботев (Враца) с 3:2 у дома, като се намираше в отлична форма - 3 гола в първенството при подновяването му и 5 в зимните контроли. В негово отсъствие Киров дава шанс на Тонислав Йорданов.

Източник: Novsport

Последни новини