Николай Киров: Мажеше и трети гол да вкараме

Николай Киров: Мажеше и трети гол да вкараме

Novsport

12-02-2021, 19:54

Треньорът на Арда - Николай Киров, изрази задоволството си от победата с 2:0 при гостуването на Боетв Пловдив. Това беше и първи мач след рестарта на efbet Лига. 

„Благодарен съм за наградата за треньор на 2020-а, но това вече е минало. Не се вглабявам в тези неща. Важното е да продължим да работим добре. Днес седяхме по-добре през по-голямата част от мача. Пред нашата врата, освен от статични положения, нямаше положения, а ние можеше дори трети гол да вкараме. Доволен съм“, започна той. 

„Намерихме заместници на напусналите. В защита не изпитвахме трудности днес, но ще продължим да развиваме играта си. Има все още доста неща, които трябва да подобряваме. Точността в подаванията и бързината на преходите. Има доста какво да се прави, но победата е важна за самочувствие“. 

„Никога не съм криел, че имам сантименти към Ботев Пловдив. Пожелавам им искрено успех в новия им път. Никога не деля противниците у нас, винаги може да станат грешки при подценяване. Всички отбори са равностойни, така че трябва да се подготвим за следващия мач подобаващо“, завърши Киров. 

Източник: Novsport

Последни новини