Николай Михайлов: С ръка на сърцето - не заслужавахме победа

Николай Михайлов: С ръка на сърцето - не заслужавахме победа

Topsport.bg

27-11-2021, 19:55

Вратарят на Левски Николай Михайлов анализира нулевото равенство с Арда. 

"Мисля, че точката беше максимумът. Не беше добър мач нито в офанзивен, нито в дефазивет план. Тренираното през седмицата не се получи днес. Старши треньорът ще ни каже какво трябва да подобрим, за да може в следващите мачове да вземем възможно най-много точки.

Днес, ако си сложа ръка на сърцето, не заслужавахме трите точки. Радвам се, че в трети мач запазваме суха мрежа. В защита има подобрение. В офанзивен план обаче не се справихме добре, защото имахме една ситуация и един карамбол за цял мач, което е неприятно. Срещу Ботев Враца поне имахме положения, докато днес не успяхме да застрашим противниковата врата.

Трябва да се опитаме да извлечем максимален брой точки в следващите мачове, защото се в лоша позиция. В атака няма достатъчна подкрепа по фланговете, не създаваме достатъчно положения на централния нападател. Освен това имаме контузен основен играч в атака. От скамейката влизат млади момчета. Ние им помагаме, но имат още да работят. Левски днес не ми хареса в нито един аспект. Говорим много с младите. И аз съм бил млад и съм бил в чужбина, но никога не съм играл с такова напрежение. Те трябва да знаят, че са бъдещето на Левски и трябва да показват самочувствие.

Те обаче играят под голямо напрежение и не могат да покажат пълния си потенциал. Ние обаче затова сме там, за да им помагаме да израстват и мисля, че няколко добри резултата ще помогнат на младите да подобрят играта си", заяви Михайлов. 

Източник: Topsport.bg

Последни новини