Нов футболист в Берое

Нов футболист в Берое

Topsport.bg

01-12-2022, 09:15

Чуждестранен футболист дойде на проби в Берое. Става въпрос за ляв бек, който има европейски паспорт. Засега от лагера на заралии не разкриват повече подробности за играча.

Той ще бъде тестван от старши треньора Николай Киров-Белия, който ще вземе решение дали да го викне пак за старта на подготовката в началото на януари, пише "Тема спорт".

Въпросният състезател вече е направил две тренировки с тима, като в петък ще бъде в ложата на стадион "Берое" за двубоя с ФК ЦСКА 1948 Сф от осминафиналите за Купата на България. Оставил е добри първоначални впечатления у Белия.

Срещата с водения от Любослав Пенев отбор е от 12:30 часа. Ръководството на старозагорци взе решение да намали цената на билетите за последния мач за годината. Те ще са 3 лева на предварителна продажба и 5 лева в деня на двубоя (петък).

Берое на 99% ще проведе зимната си подготовка в Турция, като в момента се уточняват последните детайли около лагера и контролите, които може да бъдат изиграни там.

Старозагорци пък са започнали преговори с един от чуждестранните си състезатели за прекратяване на неговия договор. Става въпрос за нападателя Луизиньо. Той не попада в плановете на Николай Киров. Беше привлечен от предишния наставник Петър Хубчев, но така и не успя да се наложи. А фактът, че не бе в групата дори за 1/16-финала за купата срещу Миньор, е показателен за бъдещето.

Очаква се заралии да се разделят с поне още двама футболисти. Валентино Пулиезе също е в черния списък на Белия.

Източник: Topsport.bg

Последни новини