Новак в елита се разбра с Лазар Марин

Новак в елита се разбра с Лазар Марин

Novsport

12-08-2020, 08:56

 Новакът в елита ФК ЦСКА 1948 Сф спечели битката за подписа на левия бек Лазар Марин. Това обяви във Фейсбук благодетелят на отбора Цветомир Найденов. Той приветства играча с "Добре дошъл". Остава днес футболистът официално да бъде обявен за ново попълнение на отбора.

През лятото изненадващо се стигна до раздяла между 26-годишния Марин и Ботев Пловдив. Двете страни разтрогнаха контракта си по взаимно съгласие, след като жълто-черните взеха двама чужденци, които могат да играят вляво на отбраната -Мите Цикарски и Маркиньос. Затова и в един момент Марин се оказа ненужен на треньора ферарио Спасов.

Към играча имаше сериозен интерес от родни тимове, но нито един от тях не успя да извади парите, давани му от ФК ЦСКА 1948 Сф. В контакт с Лазар бяха и от Левски, но той е отрязал сините. Бившият играч на ЦСКА не успя да постигне споразумение за контракт и със Славия. Освен това левият бек е имал и предложение от Етър.

В момента столичани се готвят за втория кръг на шампионата. В него те ще срещнат направилия отличен старт на кампанията Берое. Мачът в Стара Загора е в понеделник, 17 август, от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Източник: Novsport

Последни новини