Нови проблеми за Стоянович преди мача с ЦСКА

Нови проблеми за Стоянович преди мача с ЦСКА

Novsport

15-12-2020, 09:35

 Притесненията на Славиша Стоянович нямат край. Поредната въпросителна е свързана с халфовата линия. "Сините" загубиха Илия Юруков заради червен картон срещу Царско село, но се очакваше за битката с "червените" на линия да е Андриан Краев. Младокът получи контузия на тренировка и пропусна мачовете под ръководството на Стоянович до момента. Така че той ще трябва да търси друг вариант за партньор на Мартин Райнов в средата на терена.

Запознати твърдят, че има възможност за чудо в лицето на бившия национал Симеон Славчев. Той сложи край на изгнанието във фитнеса и вече тренира наравно с останалите. В последния мач между двата отбора той бе един от героите за "сините", след като вкара едно от попаденията в срещата, завършила 3:3. 

Днес се очаква да се види и какви са шансовете на Живко Атанасов да се завърне в игра. Защитникът пропусна мача с "царете" заради контузия, а прогнозите не бяха много обещаващи. Той ще направи опит да започне заниманието наравно с останалите си съотборници, за да се види дали травмата му отшумява и ще може да играе дори на инжекции. 

Неговото място срещу "царете" зае Орлин Старокин, но и той е аут за "червените" заради червен картон, който може да се окаже и фатален за бъдещето му на "Герена". Очаква се "сините" да се разделят с него, но до момента няма официална информация.

Източник: Novsport

Последни новини