Новият в Лудогорец обеща: Ще помогна на отбора да спечели десетата поредна титла

Новият в Лудогорец обеща: Ще помогна на отбора да спечели десетата поредна титла

Novsport

07-02-2021, 14:07

Лудогорец представи най-новото си попълнение Пиерос Сотириу. 28-годишният нападател, който дойде от Астана, обяви, че тича много, работи здраво и вкарва доста голове. Кипърският национал е категоричен, че е тук за да помогне за десета титла на орлите и с тях да играе в групите на ШЛ или ЛЕ.

“Много съм щастлив да бъда част от амбициите на този голям и организиран клуб. Ще дам всичко от себе си да спечелим трофей. Искам да благодаря на хората, които направиха всичко възможно за осъществяване на този труден трансфер.

Аз съм играч, който работи здраво на терена. Тичам много, задържам топката, а и вкарвам доста голове. Тук съм да помогна на Лудогорец да спечели десетата поредна титла и да се класира за групите на ШЛ или ЛЕ.

Не познавам никой персонално от футболистите. Много искам да се запознаем и да постигнем успехите, които искаме. Знам, че има много опитни футболисти и такива, които са се превърнали в легенди на българския футбол. С огромно нетърпение очаквам да се включа пълноценно към тренировките.

Мисля, че съм готов за игра, но последният мач, който изиграх, е на 31 ноемви. В момента провеждам индивидуални тренировки. Кога ще играя, ще реши старши треньорът. Винаги е хубаво да има конкуренция, за мен е полезна и се радвам, че ще имам сериозна конкуренция”, каза Сотириу при днешното си представяне.

Източник: Novsport

Последни новини