Новият шеф на Ботев Пд: Всеки отбор в България го грози съдбата на Левски

Новият шеф на Ботев Пд: Всеки отбор в България го грози съдбата на Левски

Novsport

22-08-2020, 20:31

Всеки отбор в България го грози съдбата на Левски, на Дунав и на другите български отбори, които взеха да окапват един по един, поради простия факт, че така нареченият модел „Бащица“ в българския футбол вече приключи, обяви нвият председател на Съвета на директорите на Ботев (Пловдив) Радослав Кошински.

„Очевидно е, че в света се задава нова икономическа криза, която няма да подмине и България. Бизнесът започва да гледа все по-консервативно на своите разходи", сподели той пред радио "Пловдив".

"Разходите за българския футбол практически са невъзвръщаеми, така че очаквам това да е като пандемия в българския футбол", разкри мрачната си прогноза Кошински.

"Пътят оттук нататък е не да търсим новия бащица, който да вземе да налива шестцифрени суми безусловно, безкрайно и срещу тях да не получава нищо, а българските клубове трябва да започнат да разсъждават като търговски дружества, да гледат на футбола като продукт и да започнат да търсят всякакви начини за формиране на собствени приходи, както го правят отборите в големите първенства“, заяви председателят.

Източник: Novsport

Последни новини