ОБРАТ: Черно море без трима титуляри срещу Ботев Пд

ОБРАТ: Черно море без трима титуляри срещу Ботев Пд

Novsport

19-04-2021, 22:10

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за домакинството на Ботев Пловдив в мач от 25-ия кръг на efbet Лига.

За втори пореден мач наставникът на “моряците” няма да може да разчита на трима от основните си футболисти. С травми продължават да са Илиан Илиев–младши и Стефан Велев, а към тях се присъедини и капитанът Даниел Димов. Димов пропусна срещата с ЦСКА 1948 заради наказание, но сега не намери място в групата заради болки в аддуктора. Илиан Илиев е с разтежение в прасеца, а Стефан Велев е с разкъсани връзки в рамото, съобщава официалният сайт на варненци.

Двубоят между Черно море и Ботев Пловдив е във вторник от 20,30 часа на стадион “Тича” във Варна и ще бъде ръководен от Никола Попов. Помощници на рефера ще са Георги Тодоров и Владимир Велев. За четвърти съдия бе назначен Красимир Кръстев, а съдийски наблюдател – Петър Петров.

Групата на Черно море:

Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Виктор Попов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Васил Панайотов, Емил Янчев, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Павел Георгиев, Файсел Касми, Исмаил Иса, Родриго Вилела, Зе Гомеш

Източник: Novsport

Последни новини