Октавио: Агентът ми ще реши кое е най-доброто за мен

Октавио: Агентът ми ще реши кое е най-доброто за мен

Novsport

06-02-2021, 12:45

 Футболистът на Берое Октавио призна, че на този етап не мисли да се завръща в родната Бразилия, въпреки че договорът му със "заралии" изтича през май. 

„Аз съм в клуб, който заплатите не закъсняват. Всичко, което е в договора се спазва. Не мисля да се връщам в Бразилия. Оставил съм агента ми да реши кое е най-доброто за моята кариера“, коментира Октавио пред „Тупи ФМ“.

„Синът ми трябва да се роди през май, но дори преди раждането вече се чувствам по-мотивиран. Когато съм уморен на терена, автоматично се сещам за него и се мотивирам допълнително. Трябва да тичам повече. Това е за сина ми. В крайна сметка черпя сили оттам“, добави халфът.

27-годишният футболист има 26 мача за Берое, в които е вкарал 3 гола.

„Първоначално ми беше трудно да се адаптирам в България. Не всички хора в града говорят английски. Стара Загора е много спокоен град, а клубът ми даде цялата подкрепа за преодоляването на всички трудности.

Футболът в България е много физически. Бразилското първенство е по-технично. Тук в България играе по-физическа, по-състезателна, разликата е голяма“, каза още Октавио.

Източник: Novsport

Последни новини