Орела: Взехме много ценна точка, преди мача имахме друг игрови план

Орела: Взехме много ценна точка, преди мача имахме друг игрови план

Novsport

19-12-2020, 16:23

Наставникът на Монтана - Атанас Атанасов, коментира нулевото равенство на неговия тим с Берое в отложения мач от 13-и кръг на efbet Лига. Специалистът призна, че е доволен от спечелената точка срещу добрия отбор на старозагорци и си пожела още по-добра игра през втория полусезон.

"При развитието на този мач срещу добрия отбор на Берое точката е много ценна. С оглед на това, че около 75 минути играем с човек по-малко срещу един от най-добрите отбори."

"Не искам да коментирам. След като съдията е решил така, моето мнение е без значение. Червеният картон е даден. Така си е решил - така е свирил."

"Имахме друг план. Трябваше да включа Бари, за да засилим офанзивната мощ, но всичко се промени с изгонването на Кики. Адмирации към момчетата все пак, представиха се на едно много добро ниво в такава обстановка. Само аплаузи", допълни Орела.

"Това е симбиоза от двуседмичната ни работа заедно. Получават се нещата, имамше още доста пропуски. Стратегията на мача беше такава, да затваряме силните им страни. С човек по-малко в офанзивен план обаче бяхме доста беззъби."

"За отбор като Монтана всяка точка е ценна. Колко отбора ще вземат точка оттук? Това е много ценно. Ще наблегнем на тактиката в предстоящата подготовка. Ние няма как да доминираме като Лудогорец, ЦСКА 1948 и другия ЦСКА. Ние ще се защитаваме здраво, а в атака трябва да сме екплозивни и комбинативни. При всички положения ще имаме нови попълнения. Връщаме си и юношата от Кариана, със Стоян Предев също имаме сключен договор. Имаме още трима-четирима набелязани футболисти, с които се водят преговори. Ще има и футболисти, с които ще се разделим", завърши Атанас Атанасов. 

Източник: Novsport

Последни новини