От Берое признаха, че ще има напускащи

От Берое признаха, че ще има напускащи

Novsport

24-03-2020, 07:16

 Спортният директор на Берое Валентин Грудев не изключи да има напускащи през лятото. Причината е, че на доста футболисти тогава им изтичат договоите. Шефът коментира пред "Тема Спорт" последните събития и случващото се в тима.

"За нас е радващо, че ще сме в пълен състав. Контузените преди време Александър Василев, Карлос Охене и Зоран Йосипович ще са готови за евентуалното подновяване на първенството през май. Същото се отнася и за претърпелия неотдавна операция от херния български национал Александър Цветков. И той ще може да се появи на терена. До последния възможен момент ще гоним шестото място, за което останахме да спорим ние и Черно море. Който от двата тима е по-достоен, той ще го заеме. Освен добрата подготовка, дълбочината в съставите е другият фактор, който ще определи класирането. Вярвам във възможностите на нашите състезатели. Те ще направят всичко възможно за изпълнение на целите", заяви Грудев.

Той допълни, че и седмото място също ще предизвика ожесточени битки между няколко отбора, защото при доиграване на цялото пъренство, ще даде възможност за плейоф за Лига Европа.

Източник: Novsport

Последни новини