От БФС се преклониха пред паметта на Камен Костадинов

От БФС се преклониха пред паметта на Камен Костадинов

Topsport.bg

28-08-2022, 16:48

БФС изказа съболезнования към семейството и близките на члена на Изпълкома Камен Костадинов, който си отиде от този свят внезапно. От централата обявиха, че никога няма да забравят своя приятел.

"Българският футболен съюз с огромно прискърбие съобщава, че днес, 28 август, на 51-годишна възраст внезапно ни напусна дългогодишният член на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Камен Костадинов.

Костадинов е роден на 26 септември 1970 г. в Шумен. Завършва история и география и право и получава допълнителна квалификация "Публична администрация" и "Политически маркетинг" в Дания и Швейцария. Политик от Движението за права и свободи; народен представител от парламентарната група на ДПС в 40-ото и 41-ото Народно събрание, депутат от парламентарната група на ОНС в 38-ото Народно събрание.

В периода 1999-2000 г. е президент на ФК Шумен, а от 2005-а е неизменна част от Изпълнителния комитет на БФС.

Президентът Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз изказват най-искрените си съболезнования към близките и роднините на големия професионалист и истински добър човек Камен Костадинов.

Той никога няма да бъде забравен.

Поклон пред светлата му памет!"

Източник: Topsport.bg