От Дунав: Докато не си вземем заплатите, няма да тренираме и да играем

От Дунав: Докато не си вземем заплатите, няма да тренираме и да играем

Novsport

30-06-2020, 13:51

 Обстановката в Дунав е катастрофална. Няма човек, който да дойде и да види каква е ситуацията, да вземе съответните мерки. Това коментира днес треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров. По думите му важните мачове предстоят, а никой не го интересува това. Киров каза, че всички футболисти и масажисти приключват днес работа.

"Аз няма как да ги накарам да работят. Днес спират тренировки. Няма ръководство, към никой не се обръщам", коментира Киров.

Той обясни, че отборът е от 18 футболисти.

"Думата пари не я знаем в нашата съблекалня. Караме на мускули от много време. Дунав го няма изобщо. Има хора, които са виновни за това", каза Киров.

Той заяви, че договорът му с клуба изтича след 20 дни и дотогава със сигурност ще е в Русе.

"Няма да позволя да се накърняват имената на футболистите, моето име и на екипа ми", каза Киров.

По думите му феновете искат отбор в Първа лига, но днес на стадиона няма нито един фен, който да дойде и да види каква е ситуацията.

Футболистът на Дунав Юлиан Ненов заяви, че ситуацията в отбора е трагична.

"Идват някакви хора и си правят бъзици с нас. Плачевна история. Влизат и казват, че всичко ще е наред до два-три дни, ама то стана турски сериал. И така това два-три дни продължава два-три месеца. На никой не му е до футбол, имаме семейства, деца, кредити. Положението е много тежко и не виждам как ще се оправи. Докато не си вземем заплатите, няма да излизаме на тренировки и на мачове. На всеки му се играе футбол - вижте и колко хубав е теренът на стадион "Дунав", но вече е нетърпимо", каза Ненов.

Източник: Novsport

Последни новини