От Етър: Обещаваме пълно раздаване на терена

От Етър: Обещаваме пълно раздаване на терена

Novsport

25-06-2020, 11:59

Пълно раздаване на терена в предстоящите мачове обещаха футболистите и треньорите на Етър, като обявиха, че го правят в името на вярната си публика и на общата цел – оставане в efbet Лига.

"Разговарях с играчите, държа връзка и с ръководството. Приехме единодушно общата цел, а тя е оставане на Етър в Първа лига. Двубоят срещу Царско село не протече както искахме, но по време на мача усещахме публиката зад гърба си. Не спряха да ни подкрепят през целия двубой. Всички ние – играчи и треньори, искаме да зарадваме тези хора, да отвърнем на любовта им към Етър с пълно раздаване на терена", коментира треньорът на "виолетовите" Петко Петков.

"До края на сезона няма да се говори повече за пари. Играчите ни са истински мъже, Етър ще се бори за оцеляването си докрай", обяви наставникът.

Георги Купенов се завръща в игра след наказание и това ще позволи защитата да бъде в оптималния си за момента състав. Травма от мача с Царско село има Флорент Боджадж, който бе заменен принудително. Нападателят ще бъде под въпрос до последно, но ще пътува за Варна. Треньорският щаб ще вземе за Варна всички 20 футболисти и ще определи групата от 18 имена на място.

"Ситуацията е трудна, но не е време за оплакване, а за действие. Във Варна ще подходим напълно концентрирано, ще се опитаме да се противопоставим максимално добре. Излизаме срещу Черно море за точки", заяви Петко Петков.

Феновете от агитката отново декларираха, че изцяло застават зад играчите и отбора. Фенклуб "Етър" готви пътуване за мача във Варна, където за пореден път ще подкрепи "болярите" в името на общата цел – запазване на мястото в елитния футбол.

Източник: Novsport

Последни новини