"Офендърс": Не сме гонили никого, явно в България е лошо да изказваш мнение

Novsport

24-02-2021, 22:59

Представители на фракцията "Офендърс" заявиха, че не са верни твърденията, че са се разформировали, а просто са спрели организационна дейност в ултра сектора на ЦСКА.

От организацията уточниха, че не са "гонили" никого и определиха събитията от изминалата седмица като "ненужен цирк".

"Не сме се разформировали, спрели сме организационна дейност. Ние по никакъв начин не сме гонили някого от клуба, а сме задали въпроси, защото имаме собствено мнение. Ние не говорим от името на Сектор "Г", а само от наше име. Тук сме три момчета, има още 27, а и стотици с нашето мислене.", обясниха от "Offenders" във влогърското предаване "Извън групата".

"Ние никъде не сме написали "Гриша, тръгвай си". Масата ни разбра грешно. Имаше три въпроса, на които не бе отговорено. Явно в България е много лошо да изказваш мнение. Ние казваме това, което мислим. Говорим от наше име - всичко друго са волни интерпретации. Подписали сме се под съобщението на нашата страница, не знаем защо някои фенове ни обвиниха, че сме говорили от името на всички."

"Аз уважавах абсолютно всеки фен на ЦСКА, но това сега не е така. Продажници, платени, клетви към семейството изтърпяхме. Били сме наркомани и какво ли още не. Никъде не сме казвали, че гоним когото и да е било от клуба. Ние война с любимия си клуб няма да водим. Не сме обидени, а просто отстояваме характерите и мнението си", сподели един от представителите на "Офендърс".

"До скоро ни се радваха на хореографиите и ни викаха "Евала", а сега ние сме грешниците. Хората не оценяват какво ни коства - лишаваш се от свободното си време, от работа, от време за детето и жената, от ежедневните дейности. Ние не искаме благодарност, а хората да не се водят само по чуждото мнение като овце. Това е лошото - повечето нямат мнение, а само следват вълната."

"Масата, която ни критикува, никога не е стъпвала на стадиона. Това са хора, които сядат с ракията пред телевизора, влизат във Фейсбук и започват да дават акъл. Повечето хора са на нашето мнение. Всеки нормален фен на ЦСКА иска ЦСКА да бъде шампион и в отбора да се работи професионално. Останалите групи в сектора застанаха зад нас и това е нормално. Интригите се правят от "фенове", които нямат по два мача в годината и седят в социалните мрежи - те надуха всичко и създадоха напрежението."

"Ние не претендираме, че сме най-добрите. Нека останалите фенове сега организират пеенето и хореографиите", споделиха още от фракцията.

Източник: Novsport

Последни новини