ОФИЦИАЛНО: И вторият тест за коронавирус в Лудогорец е отрицателен

ОФИЦИАЛНО: И вторият тест за коронавирус в Лудогорец е отрицателен

Novsport

02-03-2020, 17:46

ФК Лудогорец съобщава, че и вторият тест за коронавирус на всички от делегацията на Клуба, пътували до Милано за мача с Интер, е отрицателен.

През последните дни отборът на Лудогорец бе настанен в базата на националния отбор в Бояна, където изчака да мине необходимият период за втори тест, който да даде 100-процентова гаранция, че никой в Лудогорец не е заразен с коронавирус. 

По тази причина бе отложен и мачът с Арда.

ПФК Лудогорец възстановява нормалния спортно-състезателен и тренировъчен процес и започва подготовка за предстоящия мач с Левски от турнира за Купата на България. 

Ръководството на Лудогорец изказва специални благодарности на българското правителство, Военно-медицинска академия и на Кризисния щаб за борба с коронавируса за съдействието и съпричасността по опазване здравето на футболистите, треньорите и служителите в ПФК Лудогорец. 

ПФК Лудогорец благодари на всички, пътували до Милано, за проявения професионализъм, както и на семействата и близките на футболисти, треньори и служители за подкрепата и разбирането. 

Клубът благодари също така, както на БФС, така и на домакините на базата на националния отбор в Бояна за осигурения комфорт и спокойствие по време на престоя на ПФК Лудогорец.

Източник: Novsport

Последни новини