Официално: Лудогорец подписа със словенски защитник

Официално: Лудогорец подписа със словенски защитник

Topsport.bg

15-01-2022, 14:23

Словенският защитник Жан Краничник е футболист на Лудогорец, съобщиха "орлите" на официалния си сайт. Шампионите и Мура финилизираха преговорите по трансфера, а играчът мина успешно медицинските изследвания и фитнес тестове в турския курорт Белек. Краничник получи фланелката с №21 от президента на десеткратния шампион Александър Александров.

"Добре дошъл, Жан. Пожелавам на нашия нов футболист успех в Лудогорец, както във вътрешното първенство, където винаги се борим за титлата и купата, така и в европейските клубни турнири", заяви Александров.

"Този трансфер е голяма крачка напред в моята кариера. Благодаря на Лудогорец за доверието и поканата да стана част от този страхотен отбор", сподели от своя страна Жан Краничник.

Той добре познава новия си отбор заради двубоя Лудогорец - Мура във втория предварителен кръг на Шампионската лига през юли 2021 г. , спечелен от "орлите" след 0:0 в Мурска собода и 3:1 в Разград.

"Радвам се, че ще имам възможност да играя със страхотни футболисти под ръководството на Анте Шимунджа, с когото съм работил в Мура", каза още Краничник, който бе обявен да играч №1 в словенското първенство за 2021 г.

Той е третият нов футболист в Лудогорец в зимния трансферен прозорец. Преди него десеткратният шампион привлече Рик Джонатан и Спас Делев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини