ОФИЦИАЛНО: Макенджиев се раздели с Дунав

ОФИЦИАЛНО: Макенджиев се раздели с Дунав

Novsport

26-07-2020, 18:28

 Стражът на Дунав Русе Благой Макенджиев няма вече да е част от клуба през новия сезон, информира "Гонг". Опитният страж е в търсене на нов клуб, след като договорът му с изпадналия от efbet Лига отбор вече изтече.

32-годишният футболист до последно остана лоялен към Дунав, като е имал договорка с шефовете на клуба да остане в Русе, ако тимът запази елитния си статут, но след изпадането на клуба във Втора лига той ще продължи кариерата си другаде.Макенджиев остана да играе до последно в Дунав, макар клубът месеци наред да бе раздиран от всякакви неуредици. Той се присъедини към отбора февруари 2019-а след свободен трансфер от Черно море, а също така в кариерата си е играл още за Пирин, ЦСКА, Берое, Черно море и за последно в Дунав.

Според експертния сайт за цени на футболисти – transfermarkt, то цената на Благой Макенджиев е 300 хиляди евро, която сега няма да е нужно да се плаща, след като той няма договор с конкретен отбор. През този сезон Макенджиев пази в 21 мача за русенци, в които записа четири "сухи мрежи".

Източник: Novsport

Последни новини