ОФИЦИАЛНО: От ЦСКА и Лудогорец коментираха жребия

ОФИЦИАЛНО: От ЦСКА и Лудогорец коментираха жребия

Novsport

18-03-2021, 19:54

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович и помощник-треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментираха жребия за полуфиналите на турнира за Купата на България.

Съдбата отреди двата отбора да се срещнат в два мача, за да определят кой от тях ще продължи към финала, където ще спори с победителя от двойката Арда – Славия.

„Няма слаби отбори в полуфиналите. Паднахме се най-силните два отбора, искаше ми се да играем финал, но така се случиха нещата и сега ще играем тези два мача“, посочи Акрапович, а после бе запитан какво мисли за факта, че до момента разградчани не са отстранявали „червените“ за Купата.

„Ще се опитаме да запазим добрата традиция и да изиграем на ниво двата мача. Ако го направим, ще имаме реални шансове да стигнем финала“, допълни Бруно, докато Станислав Генчев заяви, че Лудогорец иска златен дубъл в края на сезона:

„Труден жребий и за двата отбора. Мисля, че най-доволни ще останат зрителите. В тези мачове не е от толкова голямо значение кой ще е домакин в първия мач. Срещата се два много добри отбора. Не бих казал, че е финал преди финала, защото всеки един полуфиналист има своите достойнства. Целта пред Лудогорец винаги е шампионска титла и Купа. Не казвам нищо ново като заявя, че искаме и двата трофея в края на сезона“, каза помощник-треньорът на шампионите в ефира на Диема спорт. 

Източник: Novsport

Последни новини