Очакват около 15 000 фена на вечното дерби

Очакват около 15 000 фена на вечното дерби

Novsport

17-06-2020, 07:36

 ЦСКА пусна в продажба билетите за вечното дерби. Сблъсъкът е на 20 юни, събота, от 16:15 часа и ще се проведе на националния стадион "Васил Левски". Пропуските запазват обичайната си цена през последните години - 10 лева за сектори Г (ЦСКА) и Б (Левски) и по 15 лв. за А (ЦСКА) и В (Левски).

Входните талони могат да бъдат закупени от фенмагазина на "Армията", онлайн от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на зала "Арена Армеец". Пропуски са налични и в касата до фенмагазина на "Армията", която е отворена от 11:00 до 19:00 часа. В деня на мача билети ще има и на касите на националния стадион - от 10:00 часа до края на първото полувреме в 17:00.

Налични за дербито ще са 18 000 билета - по 9000 за червени и сини. В началото се е обсъждал вариант да се допуснат по 6500 зрители, но впоследствие е решено да се отварят и секторите "Лъвчета". Както е известно, поради мерките за сигурност капацитетът може да бъде запълнен на 50%. На сблъсъка обаче едва ли ще присъстват повече от 15 000 души. На дуела през февруари (0:0) имаше около 23 000 зрители. Сега покрай коронавируса обаче посещаемостта ще спадне допълнително. В събота се очакват температури около 22 градуса и евентуално слаби превалявания.

Двамата треньори Милош Крушчич и Георги Тодоров ще дадат пресконференции в петък. Сърбинът по традиция говори от 12:00 часа, а брифингът на Тодоров ще е от 16:00.

ЦСКА изпусна Левски в последното дерби. В началото на втората част армейците пропуснаха доста добри положения чрез Евандро, ударил греда, Белтраме и Coy. Силен мач изигра Антов, който действаше в центъра на защитата и сега отново ще застане на тази позиция. На ниво от червените се представиха също Мазику и Пинто, а от сините - Ейолфсон. След края на мача капитанът на ЦСКА Занев отправи обиди към рефера Георги Кабаков, заради което получи червен картон и бе наказан за 2 срещи. Сега при армейците няма наказани, но трима висят с натрупани картони - Кери, Малинов и Евандро. Ако някой от тях бъде санкционират по време на дербито, ще пропусне реванша с Ботев Пд за купата, който е в сряда от 20:30 часа.

Източник: Novsport

Последни новини