Още един голям жест към ОФК Янтра от бивш футболист

Още един голям жест към ОФК Янтра от бивш футболист

Novsport

12-08-2020, 11:16

 Ивайло Марев - Седмака, който от дълги години живее и работи в Англия, дари 20 чисто нови футболни топки на най-малките състезатели в клуба – децата от набор 2008. Пратката пристигна в Габрово преди десетина дни, но вчера Ивайло имаше възможността да се види лично с малчуганите.

Марев е възпитаник на спортното училище в Габрово, с треньор Цветан Станев, и е преминал през всички детско-юношески гарнитури на Янтра.

„Виждам това, което се случва с футбола в родния ми град в момента, харесва ми и го подкрепям. Нека тези деца се забавляват в гоненето на топката и се надявам някой от тях да имат възможността да достигнат до големия футбол“, сподели Седмака, който беше искрено зарадван от благодарствения надпис, подготвен от малките играчи.

По-рано дарение на новака във Втора лига направи един от големите вратари, продукти на габровската школа – Руси Петков. Живеещият от дълги години в Германия юноша на Чардафон изпрати специален подарък за вратарите на Янтра (Габрово) – пет топки и десет комплекта ръкавици, които да допринесат за силното им представяне във Втора лига този сезон.

Източник: Novsport

Последни новини