Павел Колев: Ако нещо не се промени, трябва да викаме на помощ коронавируса

Павел Колев: Ако нещо не се промени, трябва да викаме на помощ коронавируса

Novsport

01-03-2020, 17:10

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев беше видимо ядосан след загубата с 1:2 от Славия. Той разкритикува играчите и обяви, че ако няма подобрение срещу Лудогорец, то двубоят ще бъде протоколен. 

"Загубихме заслужено и с добър резултат с оглед на показаното. Ако нещо не се промени, трябва да се молим коронавирусът да дойде в България и да отложат мача с Лудогорец. Това поведение днес не отива на клуб като Левски, не отива на футболисти, които носят синята фланелка“, обяви Колев.

„Похвалите са изцяло за публиката, която и днес ни помогна. Не мисля, че играчите не са искали да играят добре. В такава трудна ситуация си личи кой има характер и кой не“, продължи той.

„Когато един треньор на Левски не може да спечели три мача поред, може да се създаде напрежение. Аз сега говорих с треньорите, но не мисля, че съм създавал напрежение. Трябва да се съберат в юмрук и да покажат, че това не е реалното ниво на отбора. Има някакви напрежение в някои играчи, които днес не показаха какво могат. В момент, когато публиката повярва на отбора и има шансове да направим нещо, явно се сриваме”, каза още изпълнителният директор на “сините”. 

Източник: Novsport

Последни новини