Павел Колев: Финансовото ни положение ще се промени съществено

Павел Колев: Финансовото ни положение ще се промени съществено

Novsport

03-12-2020, 13:29

 Отборът на Левски отново ще има спонсор на екипа си. От днес „сините“ ще носят логото на PalmsBet на десния ръкав на фланелките във връзка с разширеното партньорство в договорните взаимоотношения между двете страни.

Това стана официално днес, а изпълнителният директор на Левски Павел Колев и членът на борда на директорите на Palms Bet Лъчезар Петров обявиха новината на специален брифинг.

Левски ще дебютира с фланелките с логото на компанията в мача с ЦСКА на 18 декември.

Изпълнителният директор Павел Колев обяви при подписването на новия договор с Palms Bet, че финансовото състояние на "сините" съществено ще се промени.

"Те търпеливо изчакаха падането на първата карантина. Продължихме разговорите от февруари. Подписахме този рекламен договор, който на практика е вече реализиран. Преди няколко седмици започнахме да обсъждахме продължението на този договор. Резултатът от тези обсъждания е факт. Той е с продължително от 1 година. Надяваме се на добър резултат. Дано да работим по-активно заедно, да организираме заедно събития", обяви Павел Колев.

"На първо място, финансовото ни положение ще се промени съществено. Тази помощ идва срещу права, които даваме на Palms Bet. Левски е носител на голяма популярност. Когато създадем подходящите условия за всеки спонсор, нещата се случват. Надявам се това да се случи между нас и Palms Bet. Аз не бих го нарекъл дългосрочен, защото 1 години не е много време. Palms Bet са един от най-ценните ни партньори. Те ни помогнаха, когато бе най-трудно. Надявам се през 2021 година да се случат още хубави неща. Факт е, че този договор с по-добри условия. Договорът с Palms Bet не ограничава Левски да сключва договори с други компании, дори букмейкърски", заяви още Колев.

Източник: Novsport

Последни новини