Пак пращат Пардю в Англия

Пак пращат Пардю в Англия

Topsport.bg

26-10-2021, 11:11

Алан Пардю отново е спряган за завръщане в английското първенство. Сега той е един от фаворитите да поеме тима на Кардиф Сити от Чемпиъншип. Пардю се води съветник на акционерите в ЦСКА, които са Гриша Ганчев, Юлиан Инджов и Христо Стоичков. От началото на сезона той се е появил само на един мач на ЦСКА, като изненадващо дойде в Хърватия за двубоя с Осиек.

Равенството 0:0 с Берое със сигурност ще доведе до сериозни сътресения в ЦСКА през зимната пауза. Стойчо Младенов вече си е направил изводите за някои играчи, които от идването му не са сред титулярите, а в Стара Загора показаха, че и не заслужават да са на терена. Наставникът на "червените" чистосърдечно призна, че не може да даде оценка за играта на отбора си, защото такава е липсвала.

"Червените" бяха уникално слаби, като единствено рожденикът Густаво Бусато бе на ниво и спря старозагорци. Вратарят показва доста стабилна форма от началото на сезона. Младенов вече работи и по селекцията на отбора, като лично ще отговаря за привличането на нови играчи, пише "24 часа".

Източник: Topsport.bg

Последни новини