Паро: Отдавна ЦСКА не е играл толкова привлекателен футбол

Паро: Отдавна ЦСКА не е играл толкова привлекателен футбол

Topsport.bg

12-02-2023, 22:42

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира победата над Берое с 4:1. В рубриката си в "Тема спорт", Паро обяви, че "червените" трябва да изглеждат точно така, както са били днес.

"Първото полувреме беше проучвателно и за двата отбора. Старозагорци имат много нови футболисти и показаха, че са търсили надграждане през зимата. Най-добро впечатление направиха централният защитник Челич, както и нападателят Валпорт. През втората част армейците предприеха стъпки да вземат инициативата, но сякаш бяха плахи. Това се промени с гола на Берое, след който червените превключиха на съвсем различна предавка. Отдавна ЦСКА не е играл толкова привлекателен футбол, колкото след 60-ата минута на мача в Стара Загора! Това бяха най-силните 30 минути на отбора от началото на сезона.

И иронично най-голямата заслуга е на вратаря Бусато, който допусна толкова лек гол и събуди тима. Именно това бе събитието, което накара ЦСКА да демонстрира, че разполага с по-голям потенциал от показания преди това...", написа Паро. 

Източник: Topsport.bg

Последни новини