Пенев: Не се отказваме от високите цели

Пенев: Не се отказваме от високите цели

Novsport

15-03-2021, 19:53

 Треньорът на Царско село Любослав Пенев коментира играта на своите при 0:1 от Черно море. Той заяви, че тимът му е закъснял за първото полувреме.

"Късметът си е късмет. Но за дойде, трябва да си свършим работата. Ясно и точно казах на момчетата, особено на почивката - мачът е на две полувремена. През първото полувреме закъсняхме за двубоя. Това видях", заяви Пенев.

"Имаше доста положения пред нащата врата. Това казам, с хумор, но е истина. Това са конструктивни критики. Играем. Не можахме да направим 90 силни минути", заяви той.

"Ние не се отказваме от високите цели. Работата, която вършим е много добра. Дали са млади, страри на средна възраст. Концентрацията и психиката трябва да е на високо ниво. Нямаме право да се изключваме. Това е същия отбор. Не е лесно да се поддържа непрекъснато концентрация. Не е лесно да се поддържа концентрация", добави Пенев.

"Аз не съм разочарован. Виждам къде са пропуските, както и моите. Гоним високите цели. Всичко минава през работа. Срещу водещи отбори ние ще продължим да играем по същия начин - да играем добър и агресивен футбол", заяви още Пенев. "Трябва да се раздаваме, може да не си я подадем, но ние трябва да се раздаваме", завърши треньорът на Царско село.

Източник: Novsport

Последни новини