Петър Атанасов: Жалко, че не сбъднах голямата си мечта - да играя за Левски

Петър Атанасов: Жалко, че не сбъднах голямата си мечта - да играя за Левски

Topsport.bg

28-01-2023, 08:49

Крилото на Марица (Пловдив) - Петър Атанасов говори пред колегите от "Спортал", пред които направи кратък анализа на футболната си кариера до този момент. Техничарят разказа и как прочита лагерът на настоящия му тим в Турция.

"На този етап подготовката върви добре. Треньорът ще каже на какво ниво е отборът. Ние се готвим, даваме всичко от себе си и се надявам през пролетта да покажем доста по-добри резултати от предишния полусезон, защото на отбора на Марица не му отива това място, на което се намира, а и на футболистите, с които разполагаме, също не им приляга тази позиция.

Причината за завръщането ми в Пловдив е ето тази (годежният му пръстен). След като се ожених, с жена ми решихме да не обикалям отборите и да се завърна в Пловдив. Старши треньорът Николай Димитров ми се обади, разбрахме се за две минути и така се стигна до моето идване в Марица.

Определено съжалявам, че не успях да сбъдна моята малка детска мечта да играя в Левски, но така е трябвало да се случи. Щеше да е един голям празник за мен да облека екипа и да играя за Левски. Ще ги подкрепям само от трибуните. Да, във Враца имах доста добър период. Там всичко беше много хубаво и като отбор, и като фенове. Всичко беше прекрасно там, но до мен не е стигнала информация, че Левски ме желае. Определено престоят ми в Ботев (Враца) беше най-добър. Особено, когато влязохме от Б в А група и след това първият сезон в А група, когато играхме баражи за Лига Европа със Славия. Там се чувствах най-добре и най на място".

Източник: Topsport.bg

Последни новини