Петър Колев: Имаше припряност в действията ни, поздравявам Камбуров за всичко, което направи

Петър Колев: Имаше припряност в действията ни, поздравявам Камбуров за всичко, което направи

Topsport.bg

13-09-2021, 20:59

Треньорът на Берое Петър Колев разкри след победата над Царско село (1:0), че е имало напрежение както във футболистите, така и у самия него, защото се е гонил успеха на всяка цена.

"Добре вкарвахме топката в предни позиции. Головият удар ни избяга за пореден път. Личеше си неспокойствие в действието на играчите. Голямо напрежение от отговорността, от това, че трябва да спечелим на всяка цена днес. Усещах го и у себе си. Смятам, че този път стабилизирахме играта в защита след загуба на топката. Допуснахме малко опасности пред нашата врата. Играчите се вложиха. Знам какво е да се играе под такова напрежение. Имаше припряност в действията. За жалост, побеждаваме само с 1:0 у дома.

Класирането според някои хора се гледа след 6-ия кръг, но се гледа на полусезона и в края. Това класиране не ме интересува. Има много отбори, които имат още мачове.

Поздравяваме Мартин за всичко, което направи, но и върху него има напрежение, колкото и да е опитен. Чакаше гола. Няма как да не му се отрази. Той е човекът, който трябваше да финализира атаките. Знаем за някои пропуски в последното подаване и всекидневно работим. Виждаме проблемите, но не може да се работи във всички фази. Първата ми задача е да стабилизирам играта ни в защита. Това е много важно. Не ми харесва, ако трябва да се затваряме, да рушим играта. Изключително трудно Царско село допуска гол, трябва да им отдадем заслуженото.

Очаквам да стане хубав мач срещу Ботев Пловдив. Той разполага с много добри единици в атака. Играят комбинативен футбол. Направиха добра селекция. Ще търсим варианти да се представим по най-добрия начин.

В повечето ситуации бяхме хладнокръвни, няма нищо лошо да стане емоционален мач. Изисквам от футболистите да спазват плана за игра и за секунда да не спират да го правят", каза Колев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини