Пинто: ЦСКА започва пак да играе качествен футбол

Пинто: ЦСКА започва пак да играе качествен футбол

Novsport

14-12-2019, 19:17

Халфът на ЦСКА Рубен Пинто остана много доволен след победата на "червените" срещу Дунав Русе с 4:0. Португалецът довери, че играта на отбора е станала много по-добра след назначаването на Милош Крушчич.

„Мисля, че мачът беше добър за нас. Играхме нашата си игра. Държахме под напрежение Дунав и имаше темпо при нас. Не се изнервихме, че не дойде бързо първият гол, който бе ключов. Мисля, че играхме много добре и можехме да вкараме още някой гол. Поздравявам целия щаб за подготовката. Мисля, че завършихме добре първия полусезон. Концентрацията бе докрай при нас. Ако имаш характер, като този който показахме, е по-лесно да спечелиш мача."

„Не искам да казвам, че бихме лесно, но направихме мачът да изглежда така. Дунав е добър, но се бори за различни цели и ние трябваше да се противопоставим. За Португалия казваме, че най-добрите са в музея. Искам да благодаря на треньора, че ми дава шанс да стартирам днес и играя редовно. ЦСКА започва пак да играе качествен футбол. Важно е да сме заедно и да показваме силни игри, продължавайки по този начин. Сега е време да починем малко и после обратно на работа”, завърши Рубен Пинто.

Източник: Novsport

Последни новини