Пирин - Берое, на живо

Пирин - Берое, на живо

Topsport.bg

02-08-2021, 19:50

Пирин (Благоевград) и Берое се изправят днес от 21:00 часа на стадион "Христо Ботев" в двубой от втория кръг на efbet Лига. "Орлетата" стартираха сезона със загуба 1:2 като гост от пловдивския Ботев, докато беройци надделяха у дома с 1:0 над столичния Локомотив.

Мениджърът на "орлетата" Уорън Фийни, който похвали Берое преди сблъсъка, има колебания единствено за атаката в днешния сблъсък. Срещу Ботев той заложи на Преслав Йорданов, но днес се очаква да пусне от първата минута грузинеца Гурам Гощеляни, който игра често в контролите.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

Вариант е и Станислав Костов, но той е изостанал с подготовката и е малко вероятно да започне от първата минута. Извън сметките е защитникът Александър Дюлгеров, който е контузен и ще отсъства до средата на август.

В същото време в групата на Берое за първи път попадна атакуващия халф Абубакар Тунгара. Той ще бъде на разположение на треньора Петър Колев.

Извън сметките му са Умар Сако, Умар Камара, както и Даниел Генов. Наказан е нападателят Мартин Камбуров, но и без него заралии ще се опитат да запишат втори пореден успех на старта на елитната ни група, което не се е случвало все още през новия век.

Източник: Topsport.bg

Последни новини