Пирин - Ботев (Враца), вижте развоя на срещата по минути

Пирин - Ботев (Враца), вижте развоя на срещата по минути

Topsport.bg

15-10-2021, 08:42

В откриващата среща на 11-ия кръг на Ефбет Лига, Пирин (Благоевград) приема у дома срещу Ботев (Враца). Двубоят ще започне в 18:00 часа.

"Орлетата" казаха "стоп" на загубите, след като в изминалите два кръга не допуснаха поражение. Благоевградчани обаче не можаха да стигнат и до победата.

Те първо направиха 2:2 у дома с Черно море, а пет дни по-късно 1:1 в гостуването си в столицата на Славия. Пирин е със само една победа след като се завърна. Тя дойде с 4:1 над ФК ЦСКА 1948.

Ботев пък заема 8-ата позиция в класирането на първенството с актив от 10 точки. Врачани изостават с три пункта от седмия Локомотиво (София) и са на шест точки от топ 6.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

В последния си двубой Ботев направи равенство 2:2 у дома именно срещу "железничарите", като по този начин спря серията от четири поредни загуби. Притеснителната статистика е, че тимът няма успех от 6-ти август насам.

Двата отбора не са играли за първенство от сезон 2014/15 насам, когато Пирин взе две победи на нула във Втора Лига. Днес домакините влизат като фаворит и може би е време за тях отново да спечелят. Успехът е възможен и за гостите от Враца, но те рядко печелят навън и предимно инкасират поражения.

Източник: Topsport.bg

Последни новини