Пирин и ФК ЦСКА 1948 дават старт на четвъртия кръг в efbet Лига

Пирин и ФК ЦСКА 1948 дават старт на четвъртия кръг в efbet Лига

Topsport.bg

13-08-2021, 08:43

Тимовете на Пирин и ФК ЦСКА 1948 дават старт на четвъртия кръг от програмата на efbet Лига. Двата тима се изправят един срещу друг тази вечер от 21:00 часа в Благоевград. До този момент представянето на гореспоменатите отбори не оправдава очакванията и три точки на стадион "Христо Ботев" са желана цел и за двата клуба.

Под напрежение са поставени и техните треньори Уорън Фийни и Миро Миндев. Особено северноирландецът, който стартира с две последователни загуби.

За Пирин под въпрос са двама от основните защитници - капитанът Николай Бодуров и Александър Дюлгеров, като за тях ще се очаква до последно положителна развръзка. Бодуров се контузи срещу Берое, докато Дюлгеров още няма записан мач. С проблемите в защита може да се обяснят и петте допуснати от Пирин гола до момента.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

В същото време във ФК ЦСКА 1948 бяха зарадвани с новината, че националът Даниел Наумов се завръща на вратата. Той пропусна две седмици, след като получи комоцио при гостуването на Лудогорец. Треньорът Мирослав Миндев обаче няма да разчита на двама от защитниците си, които са контузени. Това са Георги Ангелов и Симеон Петров.

ФК ЦСКА 1948 също е допуснал много попадения от началото на сезона - цели 8, което означава, че може да очакваме резултатен мач в петъчната вечер в Благоевград.

Главен съдия на срещата е Ивелин Занев, с помощници Никифор Велков и Милен Арабаджиев. Делегат на БФС е Благой Благоев, а работата на реферите зорко ще следи Александър Костадинов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини