Пирин посреща Черно море в сериозен тест за бъдещето на Уорън Фийни при "орлетата"

Пирин посреща Черно море в сериозен тест за бъдещето на Уорън Фийни при

Topsport.bg

27-09-2021, 08:59

Пирин посреща Черно море в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Двубоят от 17:30 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

Домакините са в търсене на задължителна победа, която да ги отлепи от дъното и внесе поне малко спокойствие в отбора.

Старши треньорът Уорън Фийни е с твърде неясно бъдеще начело на клуба, а феновете вече поискаха оставката му. В игра след три мача наказание се завръща Станислав Манолев. В лазарета остава трайно контузеният Николай Бодуров.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

"Имахме нужда от победа и я постигнахме в мача за купата срещу Банско. Вярвам, че този успех ще ни даде самочувствие за предстоящия труден сблъсък срещу Черно море. Предстоящият ни съперник е много добър отбор с бързи футболисти и отличен треньор в лицето на Илиан Илиев. Уверени сме, че ще успеем да постигнем добър резултат и призовавам феновете да подкрепят играчите, защото те се нуждаят от това", заяви Уорън Фийни.

В лагера на Черно море няма да могат да разчитат на капитана Даниел Димов. Аут заради травма е и Родриго Вилела, като извън 18-те са още и Сами Ел Анаби, Фоде Гираси и Павел Георгиев.

Добрата новина за наставника на "моряците" е завръщането на Цветомир Панов, който до скоро лекуваше контузия. За първи път в групата попадна и последното ново попълнение на варненци - Евгений Сердюк.

Последната среща между Пирин и Черно море беше през 2018 година, когато "моряците" се наложиха с 2:0 в Благоевград.

Източник: Topsport.bg

Последни новини