Пламен Илиев: Нямаше много работа за мен и Бусато

Пламен Илиев: Нямаше много работа за мен и Бусато

Novsport

01-12-2019, 20:14

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев спечели Вашия вот и завоюва приза Играч на мача ЦСКА - Лудогорец. Стражът сподели впечатленията си от сблъсъка на "Българска Армия", завършил 0:0.

"Чувствам се нормално. Леко съм изморен, но така е когато играеш през 3 дни. Трябва да се възстановим максимално бързо, защото в сряда отново имаме мач", заяви Илиев.

"Днес като цяло и двамата вратари нямахме много работа. Такъв е мачът. И двата отбора играят по-предпазливо и не се получи много интересен мач. Малко или много, качеството пада поради голямото напрежение."

"Запазваме предимството пред нашите основни конкуренти, което е добре за нас. Остават 2 мача до края на годината за първенството, които трябва да спечелим, за да си починем с добра преднина. "

"Мисля, че двубоят с ЦСКА Москва можехме и да го спечелим с малко повече късмет, но радващото е, че запазихме втората позиция. В оставашия двубой също трябва да се представим на добро ниво, за да успеем да продължим напред."

"Септемрви е водач във Втора лига. Добър отбор, срещу който трябва да бъдем пределно концентрирани и мотивирани. Трябва да сме агресивни и да не им даваме шанс", заяви Пламен Илиев 

Източник: Novsport

Последни новини