Пламен Крачунов: Ключовият момент бе първият гол на Локомотив

Пламен Крачунов: Ключовият момент бе първият гол на Локомотив

Topsport.bg

26-10-2021, 17:29

Футболистът на Локомотив (София) - Пламен Крачунов, не скри разочарованието си от отпадането от турнира за Купата на България. "Железничарите" отстъпиха с 0:2 от "смърфовете" и напуснаха надпреварата.

"Започнахме добре. Първото полувреме имахме лек превес, но отново започваме второто полувреме неконцентрирани. Допуснахме гол, след това не успяхме да се върнем в мача", заяви Крачунов.

"Не мога да кажа, че ни е стъписал. Просто или започваме добре и по някое време се пречупваме, или 10-15-20 минути започваме не както искаме и после вдигаме оборотите. Не мога да кажа на какво се дължи това."

"Ключовият момент бе първият гол за Локомотив. Трябваше да натиснем повече, да бъдем по-настъпателни. Не го направихме и закономерно загубихме. Всички искаме да играем вкъщи, за момента не можем, но се надявам скоро отново да играем вкъщи."

"Влизаме в доста лоша серия, дано да излезем по най-бързия начин. Ние нямаме такава дълбочина в състава. Октавио липсваше днес, виждате колко мачове решава един футболист като него. Не можем да виним абсолютно никой за втория гол", завърши играчът.

Източник: Topsport.bg

Последни новини