Пламен Крумов: Тази победа няма да ни заблуди

Пламен Крумов:  Тази победа няма да ни заблуди

Topsport.bg

07-10-2022, 20:44

Защитникът на Хебър Пламен Крумов, беше oпределен за играч на мача при победата с 3:2 над Локомотив София. Ветеранът е на мнение, че успехът е изключително ценен за тима от Пазарджик.

"Щастли съм. Благодаря на хората, които са гласували за мен. Хебър имаше нужда от тази победа. В последните седмици работим много. Мисля, че занапред ще изглеждаме много по-добре. Тази победа не може да ни заблуди, но сме в правилната посока. Тази победа няма да ни заблуди", започна Крумов.

"Тази победа ще се окаже много важна. В отбора заварих много неопитни футболисти. Българският шампионат е труден за игра. Занапред ще изглеждаме много по-добре".

"Голът си е гол. Аз и затова не изразих емоция след гола, тъй като с Локомотив съм направил дебют в А група. Бих казал едно толерантно отношение към Локомотив".

"Всички знаят, че симпатизирам на Левски. Винаги е приятно да играеш срещу ЦСКА. Ще се опитаме да победим. Ще се подготвим добре за този мач. Ще е много тежко, но в нашите глави трябва да има само мисъл за победа", завърши ветеранът.

Източник: Topsport.bg

Последни новини