Пламен Марков: Никога не е стоял въпрос за обединение, аз съм избрал ЦСКА

Пламен Марков: Никога не е стоял въпрос за обединение, аз съм избрал ЦСКА

Novsport

19-02-2021, 12:28

 Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков се появи на пресконференцията на Бруно Акрапович преди мача с Черно море. Той обяви на нея, че въобще не е ставало въпрос за обединяване на ЦСКА с ЦСКА 1948.

"Ще бъда много кратък. Мои думи от интервю са извадени от контекста. Става въпрос за мои думи свързани за обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948. Нищо подобно не съм казвал. Аз бях един от инициаторите за писмото от ветераните към Гриша Ганчев и Юлиан Инджов. Не е ставало въпрос за подобно нещо", обясни той.

"Отдавна съм избрал ЦСКА. Истинското ЦСКА. Никога не е стоял въпрос за обединение. Не съм виждал г-н Ганчев от последната ни среща. Предполагам, че няма развитие", добави Марков.

"Имахме среща с футболистите. Обяснили сме им цялата ситуация с функционирането на футборния клуб. Всичко е спокойно. Надявам се г-н Акрапович и щабът му да продължат по същия начин работата с отбора и да постигат успехи", добави той.

"След като е обявено, значи ще има Общо събрание. Това е годишно събрание на акционерите. А какво ще се обсъжда, не съм запознат с дневния ред", сподели Марков.

Източник: Novsport

Последни новини