Пламен Марков: Трябва да сме слепи, за да не виждаме, че се нуждаем от промяна във футбола ни

Пламен Марков: Трябва да сме слепи, за да не виждаме, че се нуждаем от промяна във футбола ни

Topsport.bg

23-06-2021, 12:52

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира срещата, която кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов организира вчера. Той говори пред медиите по време на пресконференцията, на която беше обявено новото партньорство с букмейкъра WINBET.

"Аз бях поканен в лично качество и проявих любопитство. Ще се въздържа да дам мнение, защото аз присъствах като физическо лице на тази среща.

Аз бях първият човек от футболните среди за начина на ръководена на българския футбол и беше преди осем-девет години. Следващият човек, който критикуваше не по-малко от мен беше г-н Пенев. Промяна в българския футбол трябва да има и трябва да сме слепи, за да не го виждаме.

Какъв е резултатът след десет и повече години на кормилото на българския футбол? Какво се промени в българския футбол? Промяна трябва да има и тя е задължителна.

Друг е въпросът дали българските клубове имат нужда от подобно нещо, както впрочем и българското общество.

В крайна сметка има клубове, които решават този въпрос и те ще се произнесат на бъдещия Конгрес. Аз приветствам идеята на Бербатов и неговия екип, както и на другите кандидати. Това е нещо позитивно, което става и аз мога само да приветствам", каза Марков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини