Поне още двама напускат ЦСКА

Поне още двама напускат ЦСКА

Novsport

15-07-2020, 10:34

 ЦСКА ще разтрогне с поне още двама играчи от състава си от изминалия сезон, "фаворити" са Чорбаджийски и Юрич, който неотдавна се възстанови от коронавирус и през последната седмица тренираше с отбора, но не попадаше в групата. По отношение на Чорбаджийски - той беше под наем през есента в Стяуа, но и там не влизаше в сметките. В началото на тази година Божидар се завърна в ЦСКА, но не записа нито един мач, а само попадаше в групата, и то за част от срещите. По всичко изглежда, че Чорбаджийски напуска, макар че до този момент от клуба да не са съобщили официално за раздяла с него.

Юрич пък подписа с армейците през миналия септември. Той обаче така и не успя да запише продължителна серия от мачове заради здравословни проблеми. През есента имаше тежка травма в прасеца, а през пролетта се оказа единственият, заразен с коронавирус в ЦСКА. 28-годишният Юрич записа само 7 участия, всичките в елита, и нито едно като титуляр (общо 137 минути).

Отделно армейците по всяка вероятност ще направят и изходящи сделки. Клубът е готов да продаде Жеферсон, Малинов, Евандро.

Източник: Novsport

Последни новини