ПОТВЪРДЕНО: Вот на доверие за треньора на Локо Сф

ПОТВЪРДЕНО: Вот на доверие за треньора на Локо Сф

Novsport

11-04-2021, 09:59

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев отново гласува доверие на старши треньора Иван Колев въпреки катастрофалната загуба с 1:5 от Пирин (Благоевград) в битката за първото място.

Наскоро след поражение от Миньор (Перник) и преди това издънка срещу Локо ГО отново се заговори за треньорска промяна, но Колев пак оцеля.

"Треньорът остава, има работа за довършване. Продължаваме да си гоним целта - промоция в Първа лига. Абсолютно нищо вярно няма в информациите, че ще сменяме Иван Колев. Трябва да си изпълни поставената цел. Загубата много ми тежи, но продължаваме битката", лаконичен бе пред "Тема Спорт" босът на столичните железничари.

Червено-черните обаче продължават да се представят крайно неубедително като гост. За последно Локо спечели далеч от дома преди точно 7 месеца. На 10 септември възпитаниците на Иван Колев победиха с 3:0 Добруджа в Добрич. Оттогава Локомотив Сф не познава вкуса на успеха при визита. Последваха цели 4 загуби и 3 равенства. Притеснителното е, че заради отказалите се отбори следващите два двубоя на червено-черните отново са гостувания - на Струмска слава на 19 април (понеделник) и на 3 май (понеделник) на Хебър (Пазарджик).

С поражението 1:5 от Пирин Бл, Локо загуби предимството си в преките мачове и ако двата тима завършат с равен брой точки, "победител" ще са орлетата. През седмицата Иван Колев ще проведе разговор с играчите, за да бъде търсено решение за слабите игри като гост.

Източник: Novsport

Последни новини