Преглед на слот машината Sweet Bonanza

Преглед на слот машината Sweet Bonanza

22-05-2022, 15:09

Слотовете на тема бонбони в момента са едни от най-популярните в казината. Тези слотове обещават ярки цветове, сладки анимации и цялостно добро прекарване на времето - всичко това напомня за вдъхновенията им от мобилните игри. Sweet Bonanza, от друга страна, има потенциала да изплаща реални пари в любимото Ви казино с нови слотове, за разлика от мобилните версии, които бихте изтеглили на любимото си устройство.

Тема на Sweet Bonanza

Темата на Sweet Bonanza е сладки бонбони, както е посочено във въведението. Ще бъдете посрещнати от прекрасен фон на Candyland, а барабаните ще се завъртят и ще се напълнят с различни видове бонбони. Ябълки, близалки, захаросани сърца, сливи и плодове са сред наличните бонбони и плодове. Цветовата схема на слота е в унисон с темата, с много ярки и жизнени цветове, които я правят привлекателна.

Геймплеят е подобен на този на много мобилни игри, тъй като имате множество от един и същи елемент на едно място, а след това тези елементи изчезват, позволявайки на новите парчета да паднат. Тази последователност продължава, докато не останат елементи, които да изчезнат. Въпреки че геймплеят е прост, той все пак е приятен. Вълнуващо е да наблюдаваш как цяло блокче бонбони изчезва и се заменя с нови, като същевременно се надяваш на по-голяма печалба! Струва си да отбележим, че за разлика от някои други слот теми, тук няма сюжетни линии.

Sweet Bonanza: Как се играе

Sweet Bonanza е подобен на повечето други онлайн слотове, тъй като е лесен за игра. За да започнете да играете безплатно sweet bonanza онлайн, просто заредете слот машината, изберете номинала и натиснете бутона "Играй". Sweet Bonanza, от друга страна, има някои привлекателни функции за персонализиране за тези, които искат да персонализират малко повече игралното си преживяване.

Като начало онлайн играчите могат да изберат да увеличат залога си, като натиснат големия зелен бутон вляво. С това увеличение на залога всяко завъртане има двоен шанс да задейства бонусната функция (повече за нея в следващия раздел). Тази опция се предлага на цена, по-висока с 25 процента. Така че, да кажем, че залагате 4,00 монети на завъртане като пример. Избирането на опцията за удвояване на бонуса ще Ви струва допълнително 1,00 монета на завъртане, общо 5,00 монети.

Второ, играчите могат да закупят функцията веднага за 100 пъти по-висока сума от залога им. Като пример, ако искате да закупите функцията веднага и залагате по 4,00 монети на завъртане, ще трябва да платите 400 монети. Закупуването на функцията на тези цени е трудна задача. Въпреки че може да забогатеете с бонуса, залагането на 100 пъти размера на залога, ще Ви струва много пари.

И накрая, има функция за автоматично изиграване, която, подобно на повечето, ако не и на всички слотове на Pragmatic Play, ще завърти барабаните вместо Вас, без да се налага да кликате през цялото време. Няма опции за добавяне на загуби или спиране на големи печалби. Всичко, което трябва да направите, е да изберете броя на автоматичните завъртания, които искате онлайн слотът да извърши. В крайна сметка Sweet Bonanza е проста и интуитивна игра. Въпреки че е лесна, тя все пак е много забавна!

Функция за безплатни завъртания

Когато на барабаните се появят четири или повече близалки, се активира функцията за безплатни завъртания. Няма ограничения за това къде могат да се намират те (например не е необходимо да образуват определена печеливша линия). Тази функция работи по сходен начин с други от същата категория. Ако спечелите, ще получите 3х, 5х или 100х общия си залог плюс десет безплатни завъртания. Безплатните завъртания функционират по същия начин като редовната игра, с изключение на разноцветните бомби с множители. Тези множители могат да достигнат до 100 пъти! Те работят само за умножаване на печалбата Ви за конкретното завъртане. Така че, ако спечелите 1 монета и получите бомба на стойност 100 пъти, балансът Ви ще се увеличи със 100 монети за това единично завъртане.

Ако отново получите три или повече близалки, можете да получите повече от десет завъртания. Ако това се случи, ще получите още пет безплатни завъртания, а няма ограничение за това колко безплатни завъртания можете да получите! Като цяло тя има потенциала да бъде забавна бонусна функция! Разноцветните бомби могат да увеличат размера на печалбите, а безплатните завъртания винаги са вълнуващи! Всъщност, както показва това ревю за слота Sweet Bonanza, това е една от най-добрите функции!