Президентът на Ботев (Враца): Три автобуса с наши фенове поемат към София

Президентът на Ботев (Враца): Три автобуса с наши фенове поемат към София

Topsport.bg

27-05-2022, 16:23

Ръководството на Ботев (Враца) прави сериозна организация за баража. Очаква се над 500 фенове да подкрепят тима в сектор А на стадион "Александър Шаламанов".

"Три рейса тръгват от Враца. Десетки са автомобилите. Ще има и малки бусчета. Не са малко и врачаните, които живеят в София и ще са на двубоя. Най-важният мач за сезона за нас. Дори и обаче да се стигне до най-лошата развръзка и да изпаднем, няма да се промени нищо. Ние пак ще се борим за елита", коментира пред "Тема Спорт" президентът на Ботев Христо Илиев.

"Излизаме за честта на нашия патрон Ботев. Вярвам, че момчетата ще дадат сърце и душа за успеха. Не подценяваме Етър. Познаваме се добре, водили сме здрави битки на всички нива. Нека мине мачът и после ще мислим и говорим. Сега най-важно е спасението", добави Илиев.

От 1969 година, когато болярите за първи път влизат в елита на ниво А група/Първа лига, двата тима са изиграли общо 42 мача - 17 победи за Етър, 11 равенства и 14 успеха за врачани. От тогава до днес в Б група срещите помежду им са 10-2 успеха за виолетовите, 3 ремита и 5 победи за Ботев. Има и два двубоя в Трета лига - по един успех.

Източник: Topsport.bg

Последни новини