Прогрес в здравословен план за Октай Хамдиев и Звонимир Микулич

Прогрес в здравословен план за Октай Хамдиев и Звонимир Микулич

Topsport.bg

23-01-2023, 15:23

При перфектни метеорологични условия продължава подготовката на Хебър в Алания. Вчера преди обяд хебърци проведоха предпоследното си за първата тренировъчна седмица занимание, а следобед ще имат още едно с технико-тактически характер. Добрата новина за Владимир Манчев и неговият щаб е възстановяването на контузените футболисти в отбора. След проведената медикаментозна терапия испанският халф Алекс Серано е вече почти готов за игра и се очаква да вземе участие в следващата контрола на "зелените" с Кривбас (Кривой рог), която ще се играе във вторник в Белек.

Прогрес в здравословен план има при Октай Хамдиев и Звонимир Микулич. Голмайсторът на Хебър от първия дял на шампионата в efbet Лига Октай Хамдиев получи травма на контролата с Висла Краков (0:1). Оки имаше напрежение в адуктора и не взе пълноценно участие в съботната тренировка на отбора, която имаше възстановителен характер. Лорен Маружин и Мартин Михайлов имат оплаквания, но се очаква медицинския щаб на Хебър да ги вдигне на крака до проверката с украинците.

Съботният следобед беше определен за свободно време в лагера на Хебър.

Футболисти и спортно-технически щаб оползотвориха таймаута от тренировките по различен начин. Една част от тях се отдадоха на релакс в хотела на отбора, други използваха слънчевото време за плаж, а най-голямата група посети центъра и крайбрежната част на Алания за шопинг и кафета.

Източник: Topsport.bg

Последни новини